Середа, 24.04.2024, 10:55
Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 26 » Всеукраїнський конкурс з професії "Електрогазосварник"
07:53
Всеукраїнський конкурс з професії "Електрогазосварник"

Про проведення III-го  заключного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Електрогазозварник».                                                 Професія «Електрогазозварник» - одна із найбільш престижних, потрібних

для  суспільства професій,  яка користується попитом на ринку праці.

                    20 травня 2016р. в ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище»   відбувся  III-й заключний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Електрогазозварник». У конкурсі брали участь кращі учні професійно-технічних закладів із 24-ох областей України. Конкурс проводився з метою виявлення обдарованої молоді та піднесення престижності робітничої професії  в якому  учні показали  свої знання,  навички, уміння, сучасне  мислення, широкий технічний кругозір та високий рівень професійної майстерності.

               Найкращих  зварювальників привітали  художні колективи  професійно-технічних закладів м. Житомира. Тендітні, вишукані, чарівні дівчата учасниці хореографічно-демонстраційної студії «Полісяночка» Житомирського вищого професійного училища сервісу і дизайну» з колекціями «Епатажний шик» та демонстраціної студії «Грація» Житомирського професійного ліцею сфери послуг з екстравагантною колекцією «День і ніч».  Творчі учні та майстри  закладів створили чудовий одяг «Симфонія краси» та «Величне століття - Роксолана»,  які стали переможцями Міжрегіонального конкурсу «Калинове намисто-2016».

Привітали переможців вокальний колектив  викладачів Житомирського професійного політехнічного ліцею та учні Центру професійно-технічної освіти м. Житомира.

             Молодь профтехосвіти горда тим, що працює і живе в Україні,  щаслива, що має змогу разом з державою будувати наше майбутнє. І вірить в те, що наша країна подолає всі труднощі  і стане процвітаючою державою.

    

        

     

 

 

 

Переглядів: 378 | Додав: zhdbhtt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • ЖДБХТТ© Site by Vlad Voytovich© 2024©
    Конструктор сайтів - uCoz