Четвер, 25.04.2024, 09:38
Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 9 » Обласний фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров`я"
17:14
Обласний фестиваль-конкурс "Молодь обирає здоров`я"
Тема здорового способу життя та профілактика негативних явищ серед молоді завжди буде актуальною. Саме з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді 9 квітня ц.р. на базі ДПТНЗ "Житомирський професійний технологічний ліцей" відбувся відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров`я".          
                                 
    У конкурсі взяли участь команди з ДНЗ "Житомирське вище професійне училище будівництва і дизайну", Бердичівських професійних ліцеїв: будівельного та аграрного, ПТУ№ 5 м.Житомира, №12 м.Бердичева, ДПТНЗ "Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну", "Житомирський професійний технологічний ліцей", Центр ПТО м.Житомира, Житомирських професійних ліцеїв: легкої промисловості та сфери послуг. Команди продемонстрували активні форми роботи щодо формування позитивного ставлення та ведення здорового способу життя, виклавши їх у літературно-музичних спортивних міні-композиціях.                              

   Тематика виступів спрямовувалася на популяризацію, пропаганду та роз'яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я навколишніх, відображення духовних цінностей народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками. Виступи команд висвітлювали в образній формі наслідки паління, вживання наркотичних речовин, неправильного харчування, фізичного режиму тощо. Кожна команда представила плакати, малюнки та фотографії на задану тему. 
   За результатами конкурсу перемогу здобули команди "За здоровий спосіб життя": Центру ПТО м.Житомира, ДПТНЗ "Житомирський професійний технологічний ліцей" та ДНЗ "Житомирське вище професійне училище будівництва і дизайну".         
Переглядів: 1860 | Додав: zhdbhtt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • ЖДБХТТ© Site by Vlad Voytovich© 2024©
    Конструктор сайтів - uCoz