Четвер, 25.04.2024, 23:51
Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 29 » Інформаціяпро обласний огляд-конкурс аматорських колективів Баранівського професійного ліцею
12:28
Інформаціяпро обласний огляд-конкурс аматорських колективів Баранівського професійного ліцею

24.03.2017 р.

         Сцена будинку культури святково прикрашена на задніку емблема концерту: «За свободу України, ми співаємо пісні» державна символіка, кульки та квіти.

В пролозі звітнього огляду-конкурсу Баранівського професійного ліцею– вокально-демонстраційна композиція з рушниками «Сік землі» у виконанні жіночого вокального колективу викладачів та ведучих. Концертна програма складалась з двадцяти художніх номерів художньо-патріотичного, родинно-сімейного та громадянського спрямування. Необхідно відмітити ведучих концерту та продуманий сценарний хід, який обєднав концертні номери в єдине ціле (керівник Самойленко Ю.В.).

На високому професійному рівні виступили солісти - вокалісти (Рудяшкін М., Анхім Д., Маркіна М.) дует, тріо, квартет, жіночий вокальний колектив викладачів, керівники- (Самойленко Ю.В. Шляхтенко Я.В.) в репертуарі - народні, сучасні та патріотичні пісні.

     Учнівська молодь на гарному художньому рівні зіграла сценки: «Інтернет, то сила» та «Бізнес». Вдало пошиті костюми, підібраний відповідний реквізит, під час гри актори донесли художні образи. Учні Романюк Олександр та Паламарчук Віктор професійно з гумором читали гуморески Павла Глазового.

           Потрібно відмітити художнє читання інтонаційно виконані твори про любов до України, рідного краю , воїнів захисників.

        У фіналі концерту прозвучала пісня «Україно!» у виконанні Рудяшкіна М., Маркіної Марії та вокальної групи учнів навчального закладу.

Висновок: Звіт відбувся на достойному рівні, робота гуртків ведеться систематично, керівники працюють над підбором репертуару, показали масовість. Фонограми та акомпанемент на високому рівні. Запрошено солістку Маркіну Марію на відбірковий тур Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю «Розстріляна молодість» з піснями «Мальви» та «Не твоя війна».

Пропозиції: Відновити роботу танцювального колективу та духового оркестру.

 

 

 

Переглядів: 298 | Додав: zhdbhtt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • ЖДБХТТ© Site by Vlad Voytovich© 2024©
    Конструктор сайтів - uCoz