П`ятниця, 19.04.2024, 13:51
Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості
Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 11
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Благодійна волонтерська акція «Святий Миколай іде до воїнів АТО»
10:33
Благодійна волонтерська акція «Святий Миколай іде до воїнів АТО»

     На Житомирщині існують тисячі волонтерських організацій та окремих активістів, що допомагають українським військовим.            Не стоять осторонь й управління освіти і науки облдержадміністрації, Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості, професійно-технічні навчальні заклади міста та області.

У день Святого Миколая Житомирський державний будинок художньої та технічної творчості (директор Неля Ткачук) у Житомирському військовому шпиталі організували благодійну волонтерську акцію «Святий Миколай іде до воїнів АТО». Долучилися до акції й учні професійно-технічних навчальних закладів: Житомирського професійного ліцею легкої промисловості (директор Ігор Старинець, відповідальна: заступник директора Олена Гурінович), Житомирського професійного політехнічного ліцею (директор Олег Чиж, відповідальна: заступник директора Оксана Горай); Житомирського вищого професійного училища-інтернату (директор Олена Дерев’янко; відповідальна: заступник директора Ірина Сахневич); Коростишівського професійного аграрного ліцею (директор Василь Кирилюк; відповідальна: заступник директора Анна Лічаченко), Радомишльського професійного ліцею (директор Леся Затолюк; відповідальна: заступник директора Ірина Гльоза). Святий Миколай та його помічники відвідали воїнів не з порожніми руками, а з численними подарунками. Учні написали листи, разом з працівниками виготовили обереги, сувеніри для бійців, вироби з солоного тіста, кондитерські та кулінарні вироби, фрукти.

Працівники та вихованці гуртка «Житомирянка» Житомирського державного будинку художньої та технічної творчості (керівник Тетяна Осецька) підготували святкову програму «Святий Миколай», а вихованці гуртка «Арт-простір» ЖДБХТТ (керівник Алла Нестерчук ) виготовили українським захисникам підковки-обереги з солоного тіста. Близько п’ятисот подарунків подарували активісти воїнам, які проходять лікування або знаходяться на реабілітації у шпиталі.

Святий Миколай живе у кожному з нас! Продовжуймо творити добро і проявляти своє милосердя кожного, Богом даного дня! Допомагаймо своїм ближнім, не чекаючи за це від них дарів й подяки, робімо це від щирого серця і Господь дасть Вам набагато більше!

  

   

   

  

   

Переглядів: 320 | Додав: zhdbhtt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • ЖДБХТТ© Site by Vlad Voytovich© 2024©
    Конструктор сайтів - uCoz